Tips till badrummet

Badrummet är något många kämpar med att få som de vill. Det är inte alltid så enkelt att komma på vad det är som gör ett badrum till något riktigt härligt. Ibland behöver man helt enkelt lite tips på vägen för att få ett bra resultat.

Nu finns det ju inte ett enda resultat som kan anses vara perfekt när det kommer till inredning. Och även om badrum har en mer homogen stil då vi alla behöver toalettstolar och handfat betyder det inte att man inte kan hitta en stor variation ändå.

Känner man att badrummet behöver lite mer mjuka detaljer för att balansera allt porslin och kakel kan det vara en bra idé att satsa på lite mer textiler där. Vi har ju alla handdukar i badrummet, men det är inte alla som faktiskt har dem ute i det öppna utan lägger dem i skåp. Men bara det enkla faktumet att handdukarna är synliga kan ge en väldigt härlig känsla i badrummet. Vill man ha något extra utöver detta kan man även införskaffa en mysig tygrock att hänga upp.

Om man föredrar att hålla sina handdukar i skåpen men ändå vill tillföra något till badrummet kan man istället titta på möjligheten att introducera en eller annan växt som tillför både färg och textur till det annars vanligtvis stilrena och något kliniska badrummet. Är man inte så van vid att ta hand om växten kanske man tror att de inte lämpar sig badrumsmiljön med sin fukt och ofta bristande solljus. Men detta är faktiskt precis den miljö en del växter föredrar. Genom att ställa in en eller flera sådana i badrummet kommer man snabbt få en annan känsla när man kommer in dit. Och de för ju även med sig härliga och naturliga dofter.