Lys upp i höstmörkret

Vi går mot en allt mörkare årstid och det gäller att vi vi ordnar till det hemma så vi får en skön och härlig belysning. Varför inte lys upp i hästmörkret med någon elelr några nya fönsterlampor.

Mysigt för dig och dina grannar

Att ställa fönsterlampor gör det inte bara mysigt inomhus utan även för omgivningen och grannar. Visst är det trevligt att när man kommer hem från arbetet att det lyser i sin bostads fönster. Kolla in utbudet av fönsterlampor i webbutiken hos A-Ljus. Det finns säkert något som kan passa in hemma hos er. Det kanske är så att ni har en massa fönsterlampor men av olika storlekar och stila och vill förnya er med något nytt. Hängande lampor är vanligast och det finns en hel del att välja på.

Välj rätt belysning

Tänk på att inte sätta för stark ljuskälla i den. Det behöver inte vara läsvänligt utan mer dekorativt. Finns det uttag i taket så se till att köpa dig din fönsterlampa med kortare sladd och passande stickpropp. Om man inte har uttag i taket så kanske det finns uttag nere vid golvet och då blir det en fönsterlampa med längre sladd och vanlig stickkontakt på. Det är ju enkelt att kapa sladden om den är allt för lång. Byta stickpropp det kan man göra själv utan större problem. Är det en gjuten kontakt så klipp av kabeln och köp en ny stickkontakt och montera.