Lyft trädgården med hjälp av utebelysning

När vi nu går mot ljusare tider kan det vara god tid att ta itu med den plats vi kommer spendera mycket tid på under de stundande sommarmånaderna: trädgården. Oavsett om du har en liten uteplats eller en stor lummig trädgård kan det vara roligt med en uppdatering. Vad kan bättre ge ett rejält ansiktslyft än ny utebelysning? Med enkla små medel kan du förvandla en bortglömd plats till en sagolik middagsplats lagom till sommarens varma kvällar.

Rätt belysning

Även om vi går mot ljusare tider kan rätt belysning i trädgården förhöja mysfaktorn ytterligare. Det är nämligen minst lika viktigt med belysning ute som inne. Genom att inreda med solcellslampor eller ljusslingor framhäver du olika delar i trädgården och skapar på så vis harmoni. Flera experter tipsar om att komponera belysningen på rätt sätt - det vill säga hitta en balans mellan smått och stort.

Ta en titt online för att läsa om flera etablerade varumärken som lätt kan samsas i en härlig mix av kvalitet och trendkänsla. Här kan du inhämta inspiration om uppsättningar, ljuskombinationer och olika stämningar som du sedan enkelt sätta din egen prägel på! Vill du inspireras ytterligare kan du kika in på nätet där du får inspiration genom bilder på belysta trädgårdar och matplatser.