Inreda studentboendet

Som de flesta vet så är inte studentlyan där det är överflöd med yta och man kan ställa in allt man önskar sig. Det är en begränsad yta för att kunna äta, sova och bo billigt 8under studenttiden. Det gäller att maximera ytan så man får plats med så mycket som möjligt på en liten yta.

Bland det viktigaste är att man har någonstans att sova i sin lilla lägenhet och ett sängskåp är att föredra då det inte tar så stor plats och man frigör en hel del golvyta som man kan ha nytta av när man inte sover. Om takenhöjden är okay så försök att se till att få upp hyllplan uppe ender taket för förvaring av saker som man annars skulle haft i garderober eller liknande.

En plats där man kan kombinera både studerandet och frukost, lunch och middag. Se till så att det blir så praktiska lösningar som möjligt, gärna så att man kan använda platsen till annat än bara en sak. Vägg hängd TV så slipper man TV bänk och liknande, sätt gärna en svängarm så du kan vrida runt TV'n beroende på om du ligger i sängen eller sitter vid ett bord. Man bör tänka budget när man inreder sin lilla lägenhet då man kanske inte har fullt så bra ekonomi när man studerar.