Inred med återbruk

Loppmarknader har blivit ett populärt inslag överallt i landet. Allt ifrån garageloppisar till större loppmarknader som lockar folk på semester att titta in och fynda, ofta i kombination med ett café eller fik av något slag där man kan sträcka på benen efter bilresan.

När man pratar om inredning idag så handlar det om allt från nyinvesteringar till renovering av gamla möbler, det senaste har växt enormt mycket nu när vi har miljön i fokus på många sätt och vis. Istället för att köpa nytt och bidra till köp och släng samhället så kan vi handla begagnade möbler på loppis och måla om dem efter eget tycke och smak. 

Det är lika lätt att hitta de möbler man är ute efter via annonser på internet eller exempelvis facebook om man nu inte gillar att leta på loppis eller att åka på auktioner. Det finns många intressanta tips att hitta på olika sajter och bloggar om man behöver inspiration för sin inredning. Allt från vintage till mer färgstarka alternativ och nog blir det bra mycket personligare att hitta sina egna möbler och förändra dem som man vill än att köpa likadana som alla andra har. Dekorera gärna med de fynd du hittat på loppis, kanske en gammal radio eller lite rostigare metallföremål som ger det där lite rustika intrycket. 

Var lite försiktig bara så att du inte kombinerar för många stilar och färger. Det blir lätt för mycket och du vill att ditt hem ska vara en lugn harmonisk oas att komma hem till efter arbetsdagen slut .