Förnya hemmet med nya krukor och vaser

Nu när det nya året står inför oss är det många som vill renovera, rensa och göra om i hemmet. Dock behöver du inte planera storslagna, dyra och långdragna renoveringar eller stora inköp. Istället räcker det ofta långt att göra små förändringar med belysning, textilier eller andra inredningsprylar.

Något som vi rekommenderar alla att börja med är dock nya krukor och vaser till dina levande inredningsdetaljer: nämligen växterna.

Inred med växtligheter

Under vintern känns allt mycket kallt, tyst och dött, men du kan liva upp en hel del inomhus med växtligheter och blommor av olika slag. Din gamla mormors garderobsblomma kan exempelvis få nytt liv om du ställer fram den med en ny, modern kruka. Detsamma gäller med andra växter.

Om du istället vill piffa till stämningen i hemmet med en vas kan du antingen köpa små sådana och ställa dem i en liten grupp tillsammans. Här kan du sätta en liten kvist eller en blomma i en av dem, eller i allihop. Du kan även köpa en större vas som kan hålla en hel, stor bukett.

Allt kan hittas på nätet, vilket förslag du än bestämmer dig för att anamma. Så ta en titt och liva upp i hemmet redan idag.