Fixa snyggt runt ditt hus

Många idag är intresserade av heminredning. Med rätt inredning blir ditt boende mer trivsamt och mysigt. Inredning är dock även viktigt att fundera på utomhus, inte minst om du bor i villa eller radhus och har en egen trädgård. Att ta hand om ytan runt huset, men också dekorera den, kan göra mycket för trivseln i ditt hem. Med några enkla tips kan du göra både fram- och baksidan lite finare.

Dekorera din entré och husets framsida

Entrén till ditt hem är det första många ser, så det kan vara bra att lägga lite extra krut på den. Exakt vad som behöver göras beror på hur din framsida och entré ser ut. Om du har en trappa upp till dörren kan du dekorera den med prydnader för utomhusbruk, eller varför inte en snygg blomma eller växt i en kruka. Under sommaren fungerar det mesta, men även under vintern kan du göra trappan fin med till exempel grankvistar i en tålig kruka eller en vacker plantering med äpplen, mossa och julrosor. Glöm inte heller själva dörren. Med en snygg krans från hillhouse.se piggar du enkelt upp en annars ganska tråkig dörr.

Håll din trädgård snygg

Har du en baksida med tillhörande trädgård i ditt hem? Då behöver du såklart även ta hand om den. Om du inte tycker om att plantera och odla så mycket kan det till exempel räcka med att klippa gräset regelbundet, ta bort eventuellt ogräs och kratta bort löv under hösten. Kom också ihåg att röja bort eventuell fallfrukt. För en trivsam trädgård kan du till exempel hänga upp fågelmatning i träden och ställa ut trädgårdsmöbler. Även på den här sidan kan tåliga växter i stora krukor pigga upp, eller varför inte satsa på en krusbärs- eller vinbärsbuske? Möjligheterna är många!