Exklusivt för badrummet

Vi har i tidigare artiklar skrivit om att förnya badrummet och liknande och inför en renovering så kan dessa artiklar vara guld värda för att få tips och råd hur man ska göra och vad man bör tänka på.

Badrummet kanske är ett av de rum som vi gör om en gång under vår livstid, eller i varje fall en gång i den bostad man bor i för tillfället. Vi vill gärna kosta på lite extra när det kommer till detaljer i badrummet för att få till det där lilla extra som gör att badrummet känns exklusivt.

Man vill att det ska vara avkopplande och mysigt när man kommer in i sitt badrum och det gäller att man tittar på helheten så man inte missar någon detalj som gör det där lilla extra. Allt ifrån vilka handdukar och morgonrockar man införskaffar till belysning och möbler i badrummet.

Spara inte på krutet då ni köper produkter, har man kostat på med ett helkaklat badrum så självklart så ska det vara kvalité på resterande saker i det exklusiva badrummet. Bra kvalité brukar löna sig i längden så även med handdukar och badrockar.

Beroende på storleken på ert badrum så kanske det har den storleken att det ryms någonform av sittplats. Detta kan vara väldigt avkopplande att efter en varm dusch eller bad kunna slappan av och sitta ner en stund innan man torkar sig och klär på sig. Lite levande ljust och ett glas kallt vatten kan vara gott.