Compact living

Compact living är ett fenomen som uppkommit i takt med att kvadratmeter priserna stigit i rasande fart under flera års tid. I storstäderna kan man få betala flera miljoner för lägenheter som inte ens är 20 m2 till ytan. Man tror att priserna omöjligt kan stiga ytterligare, ändå visar undersökningar att de ständigt gör det. Bor man i någon av de städer som "drabbats" hårdast av bostadsprisernas ständiga ökning måste man kanske finna sig i att man inte har råd att äga stora bostäder idag, men Compact living inredare brukar säga att man alltid bor större än man tror.

När man bor litet handlar det i korta drag om att optimera boytan genom att inreda kvadrat smart, och en bostad behöver vara effektiv in i minsta detalj för att Compact living konceptet ska fungera på ett optimalt sätt. Behöver du hjälp med att inreda din bostad kan du anlita en inredare eller en inredningsarkitekt som är specialiserade på Compact living.

Compact living är inte bara en smart lösning för dig och din familjs nuvarande bostadssituation utan även en väl värd investering för er om ni nångång kommer att sälja er bostad. Det har visat sig att bostäder som är välanpassade och har ett smarta, snygga och effektiva lösningar i mycket högre grad säljs för mer pengar, vilket kan vara bra om ni tänker använda försäljningspengarna till att köpa en annan bostad. 

Bo inte trångt i onödan det försämrar livskvalitén och hemmiljön, optimera i stället din bostad med hjälp av Compact living konceptet. Vill du ta dig an projektet på egen hand kan du alltid hitta inspiration i mängder på internet. 

Lycka till!