Allt för ditt badrum

Badrummet är en av de få platserna i vårt hem där vi faktiskt har chansen att få vara i fred en stund. Du kan göra mycket för att skapa en lugn och fräsch fristad som ger dig en minisemester i ditt egna hem. Det idealiska badrummet bör vara fräscht, ljust, varmt och ombonat. Välj gärna lugna, kalla färger som ljusblått, vitt, turkos eller grått. Håll dig sedan framförallt till en eller några få kombinationer.

Lyx med små medel

Du behöver inte spränga din budget för att skapa ett välkomnande badrum. Exempelvis kan du handla via nätet. Där kan du jämföra pris och kvalitet mellan olika produkter och dessutom läsa informativa recensioner. Tänk också på att det blir trevligare när du rensar ut allt som inte behöver vara i badrummet. Investera gärna i gröna växter som trivs i miljön. Om du vill skapa en känsla av rymd så är det enklaste att du sätter upp speglar på väggarna.

Senaste trenderna

De flesta anser att det finns en stark längtan efter naturmaterial och lugna ytor. Med andra ord, tänk skog och trä. Sist men inte minst kan passande dofter, på liknande sätt, skapa en avslappnande spastämning. De eteriska oljor som passar allra bäst är bland annat: lavendel, bergamott, citron, apelsin och eukalyptus.